Winddoeken van TSPD: de beste tennis winddoeken

Tennis winddoeken van TSPD


Met al ruim 30 jaar ervaring is TSPD dé aangewezen partner voor al uw tennis winddoeken. Deze doeken zijn de welbekende groene doeken die naast tennisbanen en tennisparken hangen. Zowel bedrukte als onbedrukte doeken kunt u laten maken door de professionals van TSPD.

De naam zegt het al; winddoeken dienen als windvangers op uw tennisbaan of tennispark. Naast de functie als windscherm lenen de doeken zich perfect om sponsors goed zichtbaar te laten adverteren. TSPD biedt de mogelijkheid om logo’s en teksten op de winddoeken te laten drukken. Op deze manier kunt u als tennisvereniging uw sponsors een advertentiemogelijkheid met een groot bereik bieden.

Nieuwsbrief

Waarom winddoeken van TSPD?

  • Volledige focus op windvangers voor tennisbanen, geen verdere nevenactiviteiten.
  • Jarenlange ervaring op het gebied van sponsoring voor windvangers en reclameborden (zie onze tips en trucs).
  • De windvangers van TSPD zijn van de hoogste kwaliteit, duurzaam PVC.
  • Producten TSPD kunnen tegen regen, zijn UV bestendig en zorgen voor goede windreductie.
  • Een breed scala kleuren, maten en maaswijdtes
winddoek

Duurzaam en hoogwaardig


De winddoeken van TSPD worden vervaardigd uit duurzaam materiaal met de beste Europese kwaliteit. Er zijn veel verschillende maten beschikbaar voor de windvangers. De meest voorkomende maat is 12 x 2 meter, maar ook 6 x 2 meter, 12 x 2 meter, 18 x 2 meter en 36 x 2 meter zijn gangbare maten. Uiteraard kunnen wij ook de maat die uw voorkeur heeft produceren.

Winddoeken worden door TSPD voornamelijk geleverd in de kleur lichtgroen met zwarte opdruk. Deze kleurcombinatie geeft een helder beeld en een goed kleurcontrast. Op deze manier is de boodschap van uw sponsors altijd goed zichtbaar en creëert u het best mogelijke bereik naar de doelgroep.

Tennisdoeken bestellen


Wanneer u op zoek bent naar tennisdoeken voor de sponsors van uw tennisvereniging moet u bij TSPD zijn. U kunt voor alle soorten en maten doeken contact opnemen met TSPD. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van tennisdoeken in verschillende maten en kleuren, zowel bedrukt als onbedrukt.

Meer weten?

Neem eens contact op met TSPD.
Wij helpen u graag verder en voorzien u van professioneel advies.

Nieuwsbrief